pic

Priority Driven Organization (PDO)

een snelle data gedreven toegang tot uw ideale organisatie

Hoe werkt een Organisatie Clarity Scan (OCS)?

Organisatieadvies begint vaak met het identificeren en analyseren van de huidige situatie: Wat zijn de problemen? Waar wil je naar toe?

Deze fase duurt meestal enkele weken en slokt een aanzienlijk deel van beschikbare tijd en budget op. Door een pragmatische aanpak doorloopt Be Like Water (BLW) deze stap aanzienlijk sneller, met als resultaat direct zicht op werkbare oplossingen binnen één week.

Om deze data gedreven en innovatieve werkwijze mogelijke te maken ontwikkelde BLW op basis van honderden projecten en meer dan 35 jaar ervaring in binnen- en buitenland een Organisatie Clarity Scan (OCS). Deze werkt met een vragenlijst die je in 20 minuten invult.

De antwoorden worden automatisch ingevoerd in een database en vergeleken met de gegevens van 100+ ondernemingen. Uit deze benchmark blijkt in welke mate de huidige organisatie is toegerust voor het realiseren van de gekozen bedrijfsstrategie. BLW drukt deze ‘mate van toegerust zijn uit’ in een Strategic Fit %

De OCS genereert direct 3 aanbevelingen

Met OCS wordt een verbetertraject transparant, overzichtelijk en resultaatgericht. Iedere organisatie zou jaarlijks de Clarity Scan moeten doen. Dan weet je precies hoe je er voor staat en waar je eventueel kunt bijsturen.

Ook geïnteresseerd in een OCS?

Maak vandaag een afspraak met de button onder aan deze pagina, of stuur een email naar jacquesdevilder@belikewater.nl . Wij nemen dan binnen 1 dag contact met je op.

De OCS bestaat uit vijf stappen

  1. Identificeren organisatie onderdeel
    (groep, divisie, vestiging of afdeling)
  2. Invullen vragenlijst
  3. Vergelijking met 100+ andere organisaties
  4. Bespreken verbeter mogelijkheden
  5. Optimalisatie voor betere resultaten
pic

Wilt u uw organisatie verbeteren?

VRAAG OCS  AAN