Jacques de Vilder

De oorspronkelijke mens centraal

Wat kan ik voor andere mensen betekenen met mijn specifieke intuïtieve analytische kwaliteiten? Wat kan ik bijdrage aan het geluk van andere? Sinds ik in 1979 tijdens mijn rondreis door de Verenigde Staten een boek over mediatie tegenkwam heb ik belangstelling voor wat mij als mens beweegt en iedere dag weer drijft. Het verbeteren van het leven van andere is waar ik veel plezier en voldoening aan beleef.

Voor mij draait een organisatie in eerste plaats om mensen. Mensen zijn geen ‘productiefactoren’ maar levende wezens met gevoelens en verlangens.

Met mijn kennis en ervaring van de afgelopen ruim 30 jaar heb ik een applicatie ontwikkeld, de Prioriteiten Scan®. Door de data verzameling en analyse te automatiseren kan ik mij volledig richten op de mens die tegenover mij zit.

Snel reageren op veranderingen

Aan de hand van de uitkomst van deze Prioriteiten Scan® kan ik op binnen 24 tot 48 uur op executive-, bedrijfs-, divisie- of afdelingsniveau praten over de sterke en zwakke plekken in een organisatie.

Succes heeft in deze tijd niet zoveel meer te maken met het hebben van een toekomstvisie, maar vooral met het vermogen van organisaties om snel te reageren op veranderingen.

De Prioriteiten Scan® is in mijn optiek een eenvoudige en zeer effectieve  applicatie om dit te bereiken. Een open dialoog met alle betrokkenen bouwt vervolgens voort op deze inzichten.

Onze dienstverlening

Organisatiestructuur

Een moderne organisatie heeft een inspirerend doel, heldere prioriteiten en een duidelijke manier van werken.

Business coaching

In 6 praktijkgerichte sessies helpt een ervaren business coach om milder en realistischer te kijken naar het eigen gedrag.

Functiebeschrijvingen

Om een organisatie in de praktijk goed te laten functioneren zijn resultaatgerichte functiebeschrijvingen essentieel.

Be Like Water

Klaar voor verandering?