Onze aanpak 

Vier stappen

Onze aanpak is zowel mensgericht als data gedreven en bestaat uit vier stappen.

Prioriteiten bepalen
Het Identificeren en rangschikken van de belangrijkste prioriteiten. Hoe presteert de organisatie t.o.v. deze prioriteiten?

Bouwstenen identificeren
Identificeren en analyseren van de bouwstenen:

  • Welke activiteiten vinden er plaats;
  • Welke producten c.q. diensten worden geleverd;
  • Wie zijn de klanten?

Bij de identificatie van de bouwstenen maken wij gebruik van de Prioriteiten Scan® en een database met meer dan 100 organisaties.

Nieuwe organisatie vormgeven
Aan de hand van de geïdentificeerde bouwstenen genereert de Prioriteiten Scan® een blauwdruk van de nieuwe organisatie op basis van gevalideerde ontwerpregels.

Change management realiseren
Nadat duidelijk is hoe de nieuwe organisatie eruit ziet, volgt de implementatie en het change management. Be Like Water Consulting kan u hiermee ook desgewenst ondersteunen.

De Prioriteiten Scan®

De prioriteiten Scan ® is het middelpunt van onze aanpak.

De scan bestaat uit een online vragenlijst met 25 vragen. Het invullen vraagt ongeveer 15 minuten en kan door één of meerdere mensen worden ingevuld.

De scan identificeert de prioriteiten en de bouwstenen van de organisatie.
De ingebouwde ontwerpregels genereren vervolgens automatisch de optimale organisatie door elke bouwsteen op de juiste plaats te leggen.

De uitkomst van de scan vormt een duidelijke leidraad voor de discussie waarin de puntjes op de i worden gezet voor de nieuwe organisatie.

Een traject duurt 4 – 6 weken.

Hoe duidelijk zijn de prioriteiten in jouw organisatie?

Krijg direct antwoord! Doe onze Prioriteiten Scan®.

Deze Prioriteiten Scan®, inclusief toelichting, t.w.v. 470 euro bieden wij ter introductie tijdelijk GRATIS aan. De scan bestaat uit 25 online vragen. Het beantwoorden duurt ongeveer 15 minuten. Na invulling nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om de uitkomst van de Prioriteiten Scan® te bespreken.

Be Like Water

Klaar voor verandering?